Intramuszkuláris zsír az emberben - Hogyan lehet combos zsírt égetni otthon

Összehúzódásra képes elemei ( miofilamentumok) nem mutatnak a harántcsíkolt izoméhoz hasonló rendezettséget. Egymagvú orsó alakú sejtek alkotják amelyek egymással mechanikus és elektromos kapcsolatban állnak.

Intramuszkuláris zsír az emberben. A belső zsigeri szervek falában és az erek falának rétegeiben spirális és hosszanti elrendeződésű rétegeket alkotnak.

Szénhidrát szerelmeseinek diétás élelmiszerek listája
Scott és fehér étrend
Tiszta természetes forskolin vékony értékelés

Zsír Orvosi előzetesen

A belső zsigeri szervek falában, és az erek falának rétegeiben, spirális és hosszanti elrendeződésű rétegeket alkotnak. Egymagvú, orsó alakú sejtek alkotják, amelyek egymással mechanikus és elektromos kapcsolatban állnak. Összehúzódásra képes elemei ( miofilamentumok) nem mutatnak a harántcsíkolt izoméhoz hasonló rendezettséget.

Hindustan alkalommal étrend a 2 hét
A legjobb étrend a hasi zsír elvesztéséhez
Hogyan csökkentse a hasi zsírt 20 nap alatt
Skót slimmers diéta
Testsúlycsökkentő edzés rutin diagram

Zsír emberben Befolyásolja

A kutatások azt mutatják, hogy az intramuszkuláris trigliceridek ( IMTG) szintje – amely a zsíranyagcsere során a fő szubsztrátnak tekinthető – kompromittálódnak, amikor az elfogyasztott zsír aránya csökken a magas szénhidráttartalmú étrend során ( De Bock et al. , Pendergast et al.


A DGAT1 és TG gén hatása az intramuszkuláris faggyúra és a. paramétereit, mint például a lédússágot, az ízt és a porhanyósságot, amely HUGO és mtsai, ( 1999) szerint az intramuszkuláris zsír összetétel változásnak köszönhető.


Egyes szerzők azt mutatták ki, hogy 100 kg élősúlytól számítva minden további 10 kg.